Monday, March 5, 2007

Het leven bestaat uit fases

Bij deze wil ik alle bedanken voor de felicitatie,s voor mijn verjaardag op Annemiek,s blog. Het leven bestaat uit fases! Bij de geboorte begint de eerste fase. Het eerste schooljaar, na de zevende klas, hoi lekker niet meer naar school. Niet verder leren want er moest brood op de plank komen. 16 jaar; je mocht brommer rijden. 18 jaar; je mocht de zaal in om te dansen en rijles nemen voor je rijbewijs. Je krijgt verkering, je gaat trouwen en er komen kinderen. De kinderen worden groot en komen met vriend(in) thuis. Ook deze gaan trouwen en er komen klein- kinderen. En wij worden ouder, 50 jaar en dan met 61 jaar met de VUT, na 4 jaar 65 jaar en dan krijg je pensioen A.O.W.. En nu ben je 70 jaar. Het leven gaat door, sta niet stil bij de leeftijd, je bent zo oud als je, je voelt, leef gezond en geniet er van zolang als het kan. Tot de volgende keer.

2 comments:

Annemiek said...

Zo gaat het maar steeds door. Je bent in ieder geval actief genoeg!!!! Ik kan je in ieder geval moeilijk bijhouden met wandelen :)

kastelke said...

En bekijk het zo: jouw grootvader was een oude vent op zijn 70ste (dat werd hij mogelijk niet eens!). Terwijl jij nu nog bruist van het leven en volop actief kan zijn met de dingen die je graag doet!